Dplay Premium free rabattkod

Dplay Premium free rabattkod! Ja idag kan jag alltså ge er en rabattkod som ger er en månads gratis premium på dplay.se. Alltså kanal 5:s playsida. Och lite andra kanaler också. I skrivande stund får du 2 veckor gratis om du bara går in på deras sida men med koden jag kan så kan du få en månad i stället. Det låter väl bra? För det är så här den här sajten går till. Jag dammsuger efter koder som du kan använda och för det ger du sajten ett besök. Och så är det win-win så att säga. Och hur fler besök – desto bättre koder blir det eftersom företagen då ger sajten förtur i koder så att säga. Men koden till dplay då? Jo filipfredrikdplay är det som gäller. Hur längre koder räcker har jag tyvärr ingen aning om men du får prova. I skrivande stund funkar den då jag provat den själv.

Dplay Premium free rabattkod

Dplay Premium free rabattkod är alltså filipfredrikdplay och ger dig en månad gratis. Så här såg det ut när jag skrev ut den.

Titta på Filip och Fredrik presenterar

Jag använde koden för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första månaden som sagt och sedan kostar det 79kr. Helt klart värt det om du frågar mig. Vad tycker du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *