Apoteket Hjärtat rabattkod

Apoteket Hjärtat rabattkod? Vad har Apoteket Hjärtat dör rabattkoder och erbjudanden just nu? Här samlar vi info om Apoteket hjärtat och du kan lämna omdöme och betyg samt se rabattkod och erbjudanden.

Så får du 20% rabatt hos Apotek Hjärtat

Om du vill ha 20% på hela sortimenten hos Apotek Hjärtat så ska du passa på nu. För mellan 21 och 23 augusti 2018 så får du just precis den om du handlar för minst 300kr. Så det gäller att passa på att handla om du vill ha den rabatten. För den gäller nu och helt utan rabattkod. Så klicka dig in och handla skönhetsprodukter med mera till kraftigt reducerade priser. Tyvärr gäller det ej receptköp eller förbrukningsartiklar inom läkemedelsförmånen. Du ser din rabatt när du klickar dig in i kassan om den fortfarande gäller. Lättast så Googlar du bara på dom och klickar dig in där och köper det du vill ha och ta del av din rabatt.

Så får du 20% rabatt hos Apotek Hjärtat
Så får du 20% rabatt hos Apotek Hjärtat – Du passar helt enkelt på att handla mellan 21 och 23 aug 2018.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng