Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2023-03-22.

Bubbleroom rabattkod – Så kan du få 300kr rabatt

Bubbleroom rabattkod för att göra ditt köp ännu billigare är tanken med den här guiden. Det vi gör är att vi helt enkelt samlar koder till olika företag där du ska kunna handla billigare. I det här fallet i ebutiken Bubbleroom som säljer kläder. Så ska du handla kläder hos Bubbleroom eller funderar på att göra det så kan du kanske hitta en kod här helt enkelt. Du kan antingen hitta den här precis nedanför om vi hunnit uppdaterat med senaste koden eller så kan du titta i kommentarsfältet. Du får gärna tipsa om rabattkoder till Bubbleroom där också.

Bubbleroom rabattkod just nu

Med koden NEW21Q4 ska du kunna få 15% rabatt. Testa gärna koden för att se om den fungerar och skriv det i kommentarsfältet. Nyaste kommentaren kommer överst. Koden ska fungera mellan 2021-10-01 och 2021-12-31 vad vi vet. Dock för nya kunder enbart. Det finns även ett minsta köpbelopp som vi tror ligger på 70kr. Den gäller inte alla märken. Till exempel inte: GANT, Guess, Isabel Marant, Juicy Couture, Micheal Michael Kors, The Marc Jacobs, UGG Australia, Zetterberg Couture.

Så kan du få 300kr i rabatt hos Bubbleroom med rabattkod

För att få 300kr i rabatt så ska du alltså handla för 2000kr hos Bubbleroom med koden ovan. För 15 procent på 2000kr är nämligen 300kr.