Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2024-05-17.

Discovery plus gratis rabattkod

Discovery plus gratis rabattkod? Går det att få Discovery plus gratis precis som man tidigare fick Dplay? Dplay har nämligen bytt namn och du hittar samma tjänst men mer utsökad sådan under Discovery plus. Det är förretag som ägt dplay så det är ingen konstigt övergång. Förmodligen vill dom satsa på en och samma tjänst istället för flera? Kanske en utmanare till Netflix?


Innehåll i Discovery plus gratis rabattkod

  • Kommentera så fort du ser någon förändring
  • Tack för att ni är med och säger till när koden ej funkar
  • Titta på Filip och Fredrik presenterar

Discovery plus gratis rabattkod

Just nu ska LUNDELLHUSET2 fungera. Tack Sanna för koden! säg gärna till när ni märker att den går ut.

Så här såg våran guide ut för Dplay tidigare och vi håller just nu på att göra om guiden för att gäller just Discovery plus gratis istället:

Just nu kan du prova Dplay gratis genom att bara gå in här och registera dig. Du ser att det står ”Prova 14 dagar fritt”. Säg till om dom ändrar det eller om du har någon kod att tipsa om. Du gör det i kommentarsfältet. Där kan du även hitta koder ibland när våra besökare är snabbare än oss.

Discovery plus premium gratis

Här ser du rabattkoder som besökar kommentarer och vilka datum koderna ska ha fungerar senast.

Discovery plus värdekod

Värdekod är samma ska som rabattkod så är du en av våra besökare som söker på just värdekod så är den här sidan rätt för dig. Det är nämligen här vi listar värdekoder så fort vi får in någon.

Discovery plus gratis

Sökordet Dplay gratis är det många av våra besökare som söker efter. Och det är helt enkelt rabattkoder till Dlay dom vill ha och här tipsar vi om just det. Ibland är det helt gratis att prova och ibland kan man få rabatt på sin premium hos Dplay. Det är så det sätt ut historiskt i alla fall. Hur det ser ut framåt får vi se.

Discovery plus rabattkod

Som ni ser här nedan fick vi tips när koden slutade fungerar då dom bytte koden. Varför dom bytte koden vet vi inte men vi tackar enormt mycket för tipset. Våra koder bygger ofta på tips från våra besökare. Du kan själv tipsa oss om koder och säga till om någon slutat fungerar genom att maila oss.

Der här söker andra på som söker på Dplay gratis – Rabattkod för Dplay gratis Premium

Vi skapade guiden Dplay gratis premium rabattkod för att samla info om Dplay och tipsa om rabattkoder som dom har ibland. Många kända TV-personligheter som är på Kanal5 har haft rabattkoder. Till exempel Joakim Lundell och Jonna Lundell. Även Filp och Fredrik har haft koder. Lika så Wallgrens. Våra besökare kan själva tipsa om koder i kommentarsfältet. Här har vi sammanfattat och försökt förklara olika sökningar våra besökare gör.

Dplay gratis Premium med hjälp av en rabattkod – hur låter det? Den här sidan har vi skapat för att samla koderna som kommer ut och som kan ge alla nya användare rabatt på just Premium. Dessutom kommer Dplay bli discovery + i början av nästa år. Det kommer innebära ännu mer innehåll för pengarna. Om man nu väljer att fortsätta att ha tjänsten och betala för den det vill säga. Vi har INTE något samarbete med Dplay så ni vet. Det här gör vi BARA för våra besökare. Ni är nämlige väldigt många som efter frågar just Dplay gratis. Och dom ger ofta ur koder som gör att du kan få prova deras tjänst gratis.

Dplay Gratis
Dplay Gratis genom att prova fritt i 14 dagar. Du kan se hur det ser ut här ovan på bilden.

Om guiden Dplay gratis premium rabattkod

Vi har en helt egen kategori för rabattkoder till TV och film och det är Rabattkoder till TV och film. Vill du ha fler erbjudanden och koder till olika tjänster inom TV och film så är det där du ska gå in. Det är våran samlingsplat för det och där uppdaterar vi så fort vi får in en ny kod. Där lägger vi in nya koder hela tiden.

Kommentera så fort du ser någon förändring

Vi vill så klart att du blir nöjd med ditt besök så du vill komma tillbaka så det är viktigt för oss att all info är korrekt. Men till skillnad mot andra sajter med rabattkoder så är våran helt manuellt. Det gör att vi kan erbjuda helt unika rabattkoder eftersom vi samlar in dom på ett helt annat sätt. Men det gör också att vi biland ligger efter med att uppdatera koderna. Därför är vi tacksamma för alla som kommenterar och mailar oss så fort någon kod inte stämmer så vi kan ändra den.

Titta gratis på Filip och Fredrik presenterar

Jag använde koden för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första månaden som sagt och sedan kostar det 79kr. Helt klart värt det om du frågar mig. Vad tycker du? Säg gärna vad du tycker så nästa besökare kan ta del av det.


4 svar på ”Discovery plus gratis rabattkod”

Lämna en kommentar