Innehåller annonslänkar
GRATIS CASINOBONUSAR 2020:
18+ | Stodlinjen.se - Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
1. Leovegas rabattkod
  • Få upp till 4000 kr extra!
  • och 30 Cash Free Spins!
HÄMTA BONUS »


Dplay gratis premium rabattkod

Dplay Premium free rabattkod! Ja idag kan jag alltså ge er en rabattkod som ger er en månads gratis premium på dplay.se. Alltså kanal 5:s playsida. Och lite andra kanaler också. I skrivande stund får du testa den gratis om du använder koden här nedanför. Det låter väl bra? För det är så här den här sajten går till. Vi dammsuger efter koder som du kan använda och för det ger du sajten ett besök. Så det blir win-win så att säga. Och hur fler besök – desto bättre koder blir det eftersom företagen då ger sajten förtur i koder. Ofta helt unika koder. Märker du någon förändring av den kan du kommentera nedan.

Dplay premium gratis

Här nedan kan du kopia koden som du skriver in. Om du gillar våran sida med rabattkoder får du väldigt gärna länka till oss så vi blir fler som delar koder och tillsammans göra det billigare att handla. Få kommentarer om koderna fungerar just nu – Har du provat någon av dom? Funkar dom? Det finns flera som kommenterar att dom inte fungerar medan andra fortfarande säger att dom fungerar så väljer att inte acceptera dom som säger att dom inte fungerar just nu eftersom dom uppenbarligen fungerar för vissa. Då måste några göra fel? Kan det vara stora och små bokstäver kanske? Kommentera gärna.

Koden: valkommentillkoping – Funkar för J. 2020-02-24.

Koden: Filipfredrik – Funkar för JayJay 2020-02-20.

Dplay Premium free rabattkod
Dplay Premium free rabattkod är alltså filipfredrik och ger dig en månad gratis. Så här såg det ut när jag skrev ut den.

Innehåll i Dplay Premium free rabattkod

  • Rabattkoder till mer TV och film
  • Kommentera så fort du ser någon förändring
  • Tack för att ni är med och säger till när koden ej funkar
  • Titta på Filip och Fredrik presenterar

Tack för att ni är med och säger till när koden ej funkar

Som ni ser här nedan fick vi tips när koden slutade fungerar då dom bytte koden. Varför dom bytte koden vet vi inte men vi tackar enormt mycket för tipset. Våra koder bygger ofta på tips från våra besökare. Du kan själv tipsa oss om koder och säga till om någon slutat fungerar genom att maila oss.

Rabattkoder till mer TV och film

Vi har en helt egen kategori för rabattkoder till TV och film och det är Rabattkoder till TV och film. Vill du ha fler erbjudanden och koder till olika tjänster inom TV och film så är det där du ska gå in. Det är våran samlingsplat för det och där uppdaterar vi så fort vi får in en ny kod. Där lägger vi in nya koder hela tiden.

Titta gratis på Filip och Fredrik presenterar

Jag använde koden för att se Filip och Fredrik presenterar. Där dom väljer ut dokumentärer och annat som man sedan kan titta på helt gratis och helt utan reklam. Det är gratis första månaden som sagt och sedan kostar det 79kr. Helt klart värt det om du frågar mig. Vad tycker du? Säg gärna vad du tycker så nästa besökare kan ta del av det.

Kommentera så fort du ser någon förändring

Vi vill så klart att du blir nöjd med ditt besök så du vill komma tillbaka så det är viktigt för oss att all info är korrekt. Men till skillnad mot andra sajter med rabattkoder så är våran helt manuellt. Det gör att vi kan erbjuda helt unika rabattkoder eftersom vi samlar in dom på ett helt annat sätt. Men det gör också att vi biland ligger efter med att uppdatera koderna. Därför är vi tacksamma för alla som kommenterar och mailar oss så fort någon kod inte stämmer så vi kan ändra den.


80 tankar på “Dplay gratis premium rabattkod”

  1. Jag testade koden som stod som senaste, men den funkade inte. Inte heller PLAYA. Testade JOCKEJONNA, den funkade. Testade inte Filip och Fredrik-koden. Men testade THERESE och PLAYA, de funkade inte idag.

    Svara

Lämna en kommentar