Innehåller annonslänkar
GRATIS CASINOBONUSAR 2020:
18+ | Stodlinjen.se - Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Glimra rabattkod

Glimra rabattkod har vi till dig idag och den ger dig 100kr! Det viktiga är att du använder den här länken för att registeria dig bara. För om du skriver in koden så får du nämligen 50kr och inte 100kr. Så registrera dig på deras sida här och sedan får du automatiskt 100kr i krediter i skrivande stund. Hur bra? Passa på att tvätta bilen och gör det med Glimra.

Vad är Glimra?

Glimra är biltvättar där du tvättar bilen själv. Du kan ha på avfettning, schampo, vax och allt direkt i maskinen. Du kör enkelt in i deras stationer och betalar med appen. Det är den appen som du kan få 100kr att tvätta för om du följer länken ovan. När sedan dessa 100kr är borta så går det på ditt kreditkort som du lägger in om du väljer att registera det.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng