Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2023-03-22.

Glimra rabattkod – [Få 100kr att tvätta bilen för!]

Glimra rabattkod har vi till dig idag och denska ge dig 100kr! Det viktiga är att du använder den här länken för att registeria dig bara. För om du klickar på länken så får du nämligen 100kr totalt att tvätta bilen för och inte bara 50kr som du får annars. Så registrera dig på deras sida via länken och sedan får du automatiskt 100kr i krediter i skrivande stund. Hur bra? Passa på att tvätta bilen och gör det med Glimra. Dom köper upp många tvättar och har snabbt täckt stora delar av Sverige.

Säg gärna till om koden slutar fungera tack! :) I skrivande stund ska den fungerar som tidigare?

Inom kort kommer vi ha en ny kod till Glimra

OBS! Nu har vi gjort detta vi skrev om tidigare: Vi ser att det är många som använt koden till Glimra som du kan hitta i länken ovan och snart kommer vi ha en helt ny kod för er! Men har du inte redan skaffat Glimra så gör det vi länken ovan så får du alltså kredit. Skulle det sluta fungera så var snäll och kommentera det så vi kan ta bort länken.

Vad är Glimra?

Glimra är biltvättar där du tvättar bilen själv. Du kan ha på avfettning, schampo, vax och allt direkt i maskinen. Du kör enkelt in i deras stationer och betalar med appen. Det är den appen som du kan få 100kr att tvätta för om du följer länken ovan. När sedan dessa 100kr är borta så går det på ditt kreditkort som du lägger in om du väljer att registera det.

Kommentera om koden till Glimra fungerar för dig

Om du använder koden och den fungerar för dig får du gärna kommentera det nedan. Tillsammans kan vi hjälpas åt att hitta rabattkoder som fungerar och tillsammans kan vi spara pengar. Här kan du hitta Glimra rabattkod men vi har även massor av andra rabttkoder som är bilrelaterade.