Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2021-12-05.

Hallon rabattkod – Hämta kod här!

Hallon rabattkod? Just nu kan du få upp till 596kr i rabatt hos Hallon. Så funderar du på att skaffa ett mobilt bredband, mobilabonnemang eller kontantkort till mobilen hos Hallon så får du inte missa det här erbjudandet! Det enda du gör för att inte missa erbjudanden är att klicka dig in på rätt erbjudande på deras hemsida så har du automatiskt aktiverat erbjudanden som gör att du får upp till 596kr rabatt. Tar du deras största mobilabonnemang så tjänar du alltså 596kr i jämförelse med om du inte hade tagit del av erbjudandet. Så det finns mycket pengar att spara genom att klicka på länken och beställa det reda nu när erbjudandet fortfarande är aktivt och funderar.

Hallon rabattkod

Vem äger Hallon?

Hallon har i skrivande stund samma ägare som 3. Det vill säga mobiloperatören 3. Och ägarna är Hutchison Whampoa som äger 60% av företaget och sedan Investor som äger 40%.

Hur är täckningen för Hallon?

Går man in på deras hemsida kan man läsa att Hallon täcker 99% av Sveriges befolkning. Så dom har alltså en mycket bra täckning.

[ratings]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng