Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2024-05-17.

HBO gratis – HBO nordic värdekod

hbo gratis med HBO värdekod kanske är något du skulle vilja ha gissar vi? Om du är ute efter en HBO värdekod som dom valt att kalla det så verkar det bara finns ett sätt att få det. Och det är genom en operatör. För när man håller över info i:et så står det just det. Efter man blivit medlem. Att man kan få en kod hos sin operatör. Att den är 16 bokstäver eller tecken lång. Så om du vill ha en sådan där det alltså där du bör leta. Vi kan inte hitta någon rabattkodsida eller liknande som erbjuder någon och vi tittar nästan varje vecka.

Så fyller du i din värdekod och rabattkod hos HBO Nordic

Om du undrar hur du ska fylla i din värdekod och rabattkod hos HBO Nordic kan du titta här. Vi försöker alltid hjälpa till med och visar hur man ska fylla i koden. För det kan vara svårt att hitta ibland. Många butiker gömmer knappar och så för att man inte ska googla efter koden.

Fylla i HBO Nordic värdekod
För att fylla i HBO Nordic värdekod klicka du bara på knappen där du registrerar dig för ditt konto.
Aktivera HBO Nordic rabattkod
För att sedan aktivera din HBO Nordic rabattkod så fyller du i den här.

OBS! Det här är inte ett samarbete med HBO utan enbart för att tillsammans tipsa om att prova på HBO gratis!

Så får du 1 mån gratis hos HBO Nordic utan rabattkod

Trots att du inte har något rabattkod till HBO Nordic så kan du få en månad gratis. Eller värdekod som dom valt att kalla det istället. Och det får du genom att bara besöka deras hemsida i skrivande stund. Du får helt enkelt prova och titta en månad genom att bara fylla i dina kortuppgifter.

Tips på saker att se hos HBO

1. Chernobyl på HBO är en brittisk-amerikansk dom bland annat är skapad av svensken Johan Renck. På IMDB får den betyget 9,3 i skrivande stund. Det är EXTREMT högt betyg. Det är högre än ALLA filmer i topplistan. Där Nyckeln till frihet (1994) är den som har högst betyg med 9,3 i betyg. Jämför vi bland tv-program och serier så har Planet Earth II (2016) 9,5, Planet Earth (2006) 9,4, Breaking Bad (2008) 9,4, Band of Brothers (2001)9,4, och sedan Chernobyl på HBO på 9,3.


Lämna en kommentar