Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2022-01-15.

Hedvig rabattkod 2022 – Ger dig rabatt varje månad för alltid!

Hedvig rabattkod 2022 som ger dig rabatt per månad forever? Hur låter det? Det är nämligen möjligt om du använder koden RABATTHEDVIG. Utan punkten på slutet alltså. Då ska du få 10kr i rabatt per månad – för alltid. Det är åtminstone så vi fattat det. Så prova gärna och kommentera nedan om det fungerar för dig. Eller om du har tips på någon annan kod. Det här är det överlägset bästa koden vi hittat.

Rabattkoden du ska skriva in

RABATTHEDVIG

Just nu kan du även tipsa kompisar om att skaffa Hedvig så får du 10kr rabatt per månad per kompis som också skaffar Hedvig! Och det gäller alltså för alltid. Du kan alltså tipsa så många via din Facebook eller liknande så du får helt gratis hemförsäkring. Börja med koden ovan så får du 10kr rabatt per månad för alltid.


Tipsa om flera rabattkoder till Hedvig

Har du flera rabattkoder till försäkringsbolaget Hedvig kan du tipsa om det i kommentarsfältet.

Vad för försäkringar har Hedvig?

I skrivande stund så har Hedvig hemförsäkringar. Både till hyresrätt och till bostadsrätt. Sedan har dom även till villa med en villaförsäkring. Till boendeförsäkringarna så har dom även en studentförsäkring. Utöver försäkringar av hem så har dom även en olycksfallsförsäkring.

Vilka är Hedvig?

Hedvig är ett nytt försäkringsbolag som verkligen vill bryta ny marknad vad gäller försäkringar. Fokus ligger på att det ska vara ett försäkringsbolag som du verkligen kan lita på. Som svarar snabbt på dina frågor och som har effektiva hanteringar av försäkringsärenden. Dessutom ska dom vara billigare är många andra försäkringsbolag. Är dom det för dig? Med koden kanske?


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng