HM rabattkod

HM rabattkod är sidan där vi lägger du koder till H&M så du ska kunna handla billigare. Så titta gärna in här innan du avslutar ditt köp.

Rabatt på HM

Rabatt på HM är något som våra besökare söker efter varje dag. Och självklart har vi många guider som erbjuder just detta. Så fort vi får reda på att dom har rabattkoder, rea eller liknande så tipsar vi om det. Vårt mål är ju att du alltid ska bli nöjd efter ett besök och spara massor av pengar på det. Därför måste vi alltid vara uppdaterade med dom senaste erbjudandena hela tiden. Vi gör jobbet åt dig att söka efter dessa rabatter och det du gör som tack är att besöka oss. Enkelt va?

Rabattkod HM

Är du ute efter rabatt på HM så har du kommit helt rätt. I den här guiden uppdaterar vi nämligen löpande med rabatter hos HM. Så vi hoppas du hittar rabattkoder, erbjudanden och reor här inne som gör att du vill komma tillbaka till oss i framtiden. Vårt mål är nämligen att leverera så bra guider med rabatter att du vill komma tillbaka gång på gång på gång. Alla våra guider uppdateras löpande för att du ska få nytt innehåll varje gång du besöker oss. HM rabattkod är extremt populär och det är en av dom guider där vi ofta uppdaterar innehåller. Vill du ha dom senaste rabattkoderna och erbjudandena via mail kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi väldigt enkelt uppdaterar dig om dom senaste rabattkoderna, erbjudandena och reorna.

Hm

Få 20% hos Hm med deras Hm Club-event 19 augusti 2016

Nu har du möjlighet att att få 20% rabatt hos Hm om du anmäler dig till H&M Club-event. (Gäller ej specialkollektioner, som t ex H&M Olympic Collection.) På morgonen 19 augusti 2016 har du möjlighet att få 20% rabatt, gratis frukost – samt en goodiebag i några ut butiker. (se lista nedan) H&M Club-event är mellan 7:00 och 9:30 på morgonen den 19 augusti 2016. Men du måste anmäla dig för att få en plats för det finns bara ett begränsat antal platser! Så se till och anmäla dig direkt för att ha chans att få en plats. Sedan är det bara invänta bekräftelse att du fått en plats. För att anmäla dig gör du enligt följande: 1. Du ska skicka ett mail till VIP-shopping@hm.com och där skriver du butikens namn i ämnesraden, t ex ”H&M Kista galleria”. I mailet skriver du även ditt namn och om du vill ta med dig en vän också. 2. Du får bekräftelse att Hm tagit emot din anmälan. Efter kl 15.00 den 18/8 kan du inte längre få någon bekräftelse.

Du får även 15% hos Babyland

Alla kunder som handlar under Eventet får en rabattkupong med en unik rabattkod som ger 15% rabatt på Babyland.se. Rabatten gäller i Babylands butik och på Babyland.se, vid köp för minst 300 kr. Enstaka varumärken och produkter kan vara exkluderade från rabatterbjudandet. På rabattkupongen ska du också hitta information om hur du kan vinna presentkort från H&M och Babyland!

Rabattkod Hm