Jämför lån – Låneförmedlare som erbjuder dig att jämföra gratis!

Innehåller annonslänkar

Jämför lån gratis är vårt bidrag till konsumenter i Sverige som vill låna pengar och vill jämföra räntor gratis. Det finns nämligen några alternativ för dig som vill det. Och det är exakt det vi skriver om här. Så om du vill se vad du kan få låna och till vilken ränta så är det här en sida för dig förhoppningsvis. Vi försöker göra den så lättöverskådlig som möjligt för att alla oavsett kunskap ska kunna hitta det den söker.

Just nu kan du jämföra lån gratis här

Här har vi tagit ut låneförmedlare som just nu jämför lån helt gratis åt dig om du vill. Ingen av dom är dessutom bindande. Så du kan titta upp om du får låna pengar och hur mycket pengar du får låna på din lön. Utan att sedan behöva låna pengar alltså. Det är först när du accepterar eventuellt lån.

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Räkneexempel: Annuitetslån 150 000 kr på 12 år (144 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,18% per 2021-01-29. Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.


Se alltid till att ha en plan för hur du betalar tillbaka

Vi vill ju att våra besökare ska spara pengar på varje besök. Och lånar man pengar så finns det också pengar att spara. Och det man ska jämföra då är räntan och eventuella kostnader utöver det. Och vi hoppas du kan ta hjälp av våra guider i ämnet. Så du kan ta rätt beslut utifrån just din ekonomi. Det viktigaste för oss är att du genom våran sida lär dig hur du ska jämföra lån.

Välj alltid en gratis låneförmedlare

Låneförmedlare har på bara några år blivit otroligt populära. Det märker man inte minst på antal ansökningar att få bedriva just låneförmedling. För det är så det fungerar. Man ser att något funkar och är populärt och vips så vill fler starta sådana företag. Och varför är låneförmedlare populära då? Jo det lägger mer makt i händerna på konsumenterna är tidigare. Mer press på långivare och banker resulterar i lägre räntor.

Jämför lån gratis hos låneförmedlare Advisa
Jämför lån gratis hos låneförmedlare Advisa

Privatlån kan du använda till vad du vill

Privatlån är ett lån du kan använda till vad du vill. Vill du renovera badrummet eller köpa en resa till Thailand? Det spelar ingen roll vad du använder pengarna till vad gäller just privatlån. Det är nämligen ett så kallat konsumtionslån. Ett lån man får ta till vad som helst. Så om du vill låna pengar till något likande så bör du använda en låneförmedlare så du får så bra ränta som möjligt.

Så funkar låneförmedlare Advisa

Genom att dom samarbetar med långivare kan dom ta betalt av dom istället för av dig. Så om du väljer ett lån så får Advisa betalat för det. En så kallad win-win alltså. Så om du vill jämföra lån och vill göra det gratis så kan Advisa vara ett bra alternativ för dig.

Jämför låneförmedlare hos oss

För att se om dom har det bästa erbjudande för just dig kan du titta in våran guide Jämför lån gratis med en låneförmedlare. Där du enkelt se om dom har det erbjudande för dig genom att se vilken som jämför flest banker och vilken som kommer ge dig bäst ränta genom att skicka in fler ansökningar. Kom dock ihåg att hålla nere antal UC. Jämför lån gratis hos låneförmedlare Advisa är en sida där vi berättar hur du kan jämföra lån helt gratis och med enbart en UC och det hos Advisa. Så om du vill ha ett bra erbjudande på jämförelsetjänst av lån så ska du läsa igenom denna guide alltså.

Många av dom är låneförmedlare

Det finns många låneförmedlare i listan vi har här. Det är helt enkelt företag som jämför lån åt dig helt gratis. Och lånar alltså inte ut några pengar själva. Deras affärside är att erbjuda just gratis jämförelse av lån. Så du kan se vilka som vill låna ut pengar till dig och till vilken ränta.

Jämför lån gratis hos Lendo
Jämför lån gratis hos Lendo

Du ska alltid jämföra lån

Du ska alltid vara noga med att jämföra lån och vi tipsar om många tjänster där du kan göra det helt gratis. För att jämföra helt gratis vill väl alla göra som funderar på att låna pengar? Och därför tycker vi att det är självklart att vi ska tipsa om dessa eftersom vi har massor av gratistips varje vecka året runt.

Undvik snabblån och smslån om du har dålig ekonomi

Det diskuteras mycket om snabblåns och smslåns vara eller icke vara men oavsett vad så bör du aldrig ta snabblån och smslån om du har dålig ekonomi. För många som tar snabblån och smslån hamnar i ekonomiska svårigheter. För ett lån som sett billigt ut från början kan snabbt bli väldigt dyrt om man inte betalar tillbaka i tid.

Jämför dom kreditkort också?

Nej tyvärr så jämför dom inte kreditkort men vi har en guide för dig om du är ute efter det. Den heter kort och gott Gratis kreditkort och är en sida där vi tipsar om erbjudande kring just kreditkort. Så tittar gärna in där om du vill få tips på det och hur du kan få det gratis.

Jämföra lån ska vara gratis

Jämföra lån är våran guide för dig som vill jämföra lån för att hitta billiga räntor till just dig. Här listar vi både låneförmedlare som jämför åt dig och sedan även lånegivare där du själv kan jämföra. Här listar vi aktuella passa på-erbjudanden där du kan låna pengar. Den här guiden är under uppbyggnad och här kommer du inom kort kunna hitta en guide över hur du kan låna pengar till bra erbjudanden.

Jämför över 25 banker helt gratis

Och hur du tidigare betalat dina lån och räkningar. Som om du får lånet betalas ut till ditt bankkonto. Lånetid är från 1år till 15år. Det är hur snabbt du ska betala tillbaka pengarna. Och som du ser på knappen så är det helt gratis att ansöka och du behöver inte låna pengar bara för att du gör det.

Låna pengar via Spargo Finans

Om du behöver låna pengar för att kunna förverkliga dina drömmar så kan du titta in Spargo Finans där vi idag tipsar om för dig som behöver extra pengar så här innan jul och nyår när utgifterna ofta går i taket. Du skriver enkelt under med BankID och kan låna upp till så mycket som 150.000kr. Eller rättare sagt ansöka om det. För att se om just du har möjlighet till det eller inte. Du kan ansöka redan idag för att ta reda på om du får låna pengar och i så fall hur mycket och till vilken ränta. Ta del av erbjudandet om att få låna pengar här. Och glöm inte se räkneexempel nedan.

Räkneexempel på vad ett lån från Spargo Finans kan kosta dig

Om du till exempel låna 20.000kr idag och väljer att betala av det på 72 månader så betalar du ca 513kr i månader. Men sedan tillkommer det 19kr/mån vid autogiro och om du inte har autogiro så blir det 39kr i månaden. För ett lån på 20.000kr så betalar du 38245kr baserat på räntan 21,60%. Där den effektiva räntan i detta fall blir 27,35%. Och det är utifrån 2018-01-02. Sedan tillkommer uppläggningsavgift och den är på 595kr. Och prisexempel är om avtalet om betalningsplan följs till punkt och prickat. Annars kan lånet bli dyrare.

Säg vad du tycker om Låna pengar via Spargo Finans

Det är väldigt viktigt för oss att veta vad du tycker om våra guider och inlägg. Vi försöker skapa innehåll helt för våra besökare och efter vad ni efterfrågar. Och då vill vi så klart att det blir som vi tänkt det. Där du vill återvända för att du sparar pengar. Så titta gärna ned i kommentarsfältet och skriv en rad eller två.

Gratis bankkort från Bank Norwegian

Det första bankkortet vi tipsar om är dent från Bank Norwegian. Det är ett kort som är gratis så länge som du inte tar ut pengar i i utlandet eller lånar pengar på det. Så om läs deras villkor i länken för att se om det passar dig. Det är ett kort som är otroligt billigt om du använder det enligt villkoren. För då kan du använda det helt gratis.

Gratis bankkort Bank Norwegian
Gratis bankkort från Bank Norwegian är gratis så länge du uppfyller kraven för det i skrivande stund. Klicka på länken för att se att det stämmer för dig.

Gratis bankkort?

Gratis bankkort är våran sida där vi samlar info om vilka bankkort och kreditkort som är gratis. Dom flesta tar ut en avgift men det finns sådan som är helt gratis så länge du inte tar ut någon kredit eller håller dig till deras villkor för att det ska vara gratis. Men det kan vara svårt att hitta bland alla kreditkort och det är det vi försöker hjälpa dig med. Så du själv ska kunna jämföra och hitta ett som du tycker är bäst och ett som du tycker fungerar för just dig. Vi försöker hela tiden göra guiden som våra besökare tycker är så bra att dom vill sprida dom bland folk dom känner. Så om du gör det får du väldigt gärna lägga en länk till den guiden du tyckte om. Kanske har du en blogg eller ett kontot i sociala medier så som Facebook eller likande. Vi blir väldigt glada om du vill tipsa om den här sidan om du tagit hjälp av den.


Lendo

Du kan jämföra lån gratis hos Lendo just nu! Om du besöker den här sidan kan du just nu jämföra över 25 banker och se hur mycket det skulle kosta dig att låna pengar med ett privatlån. Om du ansöker där behöver du inte ens tacka ja till något lån. Du kan bara prova och se hur mycket du får låna och hur mycket det skulle kosta dig om du vill. Hur mycket får jag låna är en väldigt vanligt fråga och där kan du alltså ta reda på det om du vill. Lendo har samma ägare som kända Blocket och Aftonbladet och det borgar för trygghet för många.

Lendo är en låneförmedlare

Lendo är en låneförmedlare så dom lånar inte ut några pengar själva utan jämför bara andras lån. Så vill du jämföra lån hos andra banker och långivare så kan du alltså använda deras tjänst. Och i skrivande stund är den helt gratis för dig som konsument. Och det har den varit ända sedan starten 2007.


Advisa

Advisa är en så kallad låneförmedlare där du enkelt kan jämföra lån gratis. Du besöker den här sidan och skriver i hur mycket du vill låna mellan 5000kr och upp till så mycket som 600.000kr. Och då är det privatlån du jämför. Det är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengarna. Vid ett bolån lämnar du bostaden som säkerhet till exempel men med ett privatlån så får du låna pengar efter att dom gjort en kreditupplysning på dig. Och då bedöms din förmåga att betala tillbaka lånet. Och då sätts räntan efter risken att låna ut pengar till dig. Det är bland annat dina andra skulder och inkomst som dom tar med i bedömningen.