Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2022-01-19.

Kolmården rabatt – Hur mycket sparar er familj?

Kolmården rabatt kan du få genom att göra smarta val. Du kan till exempel ofta få rabatt om du är medlem hos ICA eller Coop. Så dessa två kan du först och främst till genom för att se vad dom erbjuder just nu.

Få rabatt på mer än Kolmården

Sedan finns det även möjlighet att få rabatt om du besöker fler systerparker då många av Sverige nöjesparker har samma ägare. Så besöker du fler parker av Gröna Lund, Furuvik och Skara Sommarland så kan du alltså få rabatt på ett av dina besök om vi fattar det rätt. Om du gillar att spara pengar på liknande aktiviteter så är det smart att vara medlem hos ICA bland annat. Då vi ofta ser bra rabatt till Kolmården och likande.

Om Kolmården rabatt

Med Kolmården rabatt har vi skapat en samlingsida där du som besökare kan tipsa om rabatter till Kolmården. Du kan även maila oss om du vill att vi lägger upp någon kod. Sedan samlar vi även in koder själva.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng