Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2022-01-19.

Netflix gratis – Är det möjligt?

Netflix gratis? Går det att prova på Netflix helt gratis? Ja det går faktiskt att se Netflix helt gratis och i den här guiden tänkte vi visa hur. Det finns nämligen en specialsida för dig som vill se film och serier helt gratis utan att betala något. Det du ska göra för att få testa det är att besöka deras sida: https://www.netflix.com/se/watch-free. Där står det mer hur du gör för att få se det helt gratis.

Om Netflix gratis

Dock kan vi verkligen rekommendera att du betalat eftersom utbudet då blir gigantiskt mycket större. Dock kanske det ju finnas en anledning till att du inte betalar så som att du inte har råd. Då är det förståligt att du vill testa gratis just nu. Då kan det där vara en bra start och se vad Netflix är och hur det fungerar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng