Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2021-12-05.

SINGLES DAY

SINGLES DAY är en dag att skriva upp i kalendern. Det är nämligen en dag där butikerna kör hårt med bra erbjudanden. Inte alltid så bra som Black Friday men ganska så nära. Och ofta är det en kod man behöver. Så hur gör man då för att ta del av alla dessa erbjudanden då? Jo självklart följer man oss! Vi tipsa löpande om massor av bra tips du kan ta del av under denna underbara dag. I Sverige har inte den här dagen riktigt blivit så stort som den är utomlands på många stället. Men räkna med att den kommer bli större och större för varje år. Butiker som inte kommer hänga med på det här kommer tyvärr förmodligen nolla den här dagen annars. Det vill säga knappt sälja något allas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng