Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2024-07-22.

Tibber rabattkod

Tibber rabattkod är en samlingsida där våra besökare kan tipsa om koder för att få bonus hos Tibber. Det är så vi förstår det åtminstone.

Vad är Tibber?

Tibber är ett norsk-svenskt teknologiföretag som grundades 2016. Företaget erbjuder en digital plattform för energihantering som syftar till att göra det enklare för konsumenter att minska sin energiförbrukning och därmed bidra till en mer hållbar framtid.

Tibbers plattform inkluderar en mobilapplikation som ger användare realtidsinformation om sin energiförbrukning, prisinformation och även tips för att minska sin energiförbrukning. Plattformen är också kopplad till smarta hem-enheter, som till exempel termostater och belysningssystem, vilket gör det möjligt för användare att fjärrstyra och automatisera sin energiförbrukning.

Tibber erbjuder också en energitjänst där de köper in förnybar energi direkt från producenter och distribuerar den till kunderna. På så sätt kan kunderna få tillgång till ren energi till ett konkurrenskraftigt pris och dessutom bidra till att främja utvecklingen av förnybar energi.

Tibber har expanderat snabbt och har idag över 500 000 kunder i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Företaget har vunnit flera utmärkelser för sin innovativa teknik och sitt bidrag till en mer hållbar energihantering.