Rabattkodbloggen från Svenska Rabattnätverket är uppdaterad 2021-12-05.

Vimla rabattkod

Vimla rabattkod? Vimla är ett mobilabonnemang med fast pris, utan bindningstid och dolda avgifter. Just nu har Vimla ett erbjudanden som du inte får missa att ta del av om du funderar på att skaffa en kontantkort till mobilen. För att ta del av erbjudanden så går du in här så du kommer till erbjudandet som ger dig 50% rabatt och 20GB extra mobilsurf! Så fort du klickas på länken så aktiveras erbjudandet. Då all surf, samtal och sms sparas tills du använt det så kan du använda dina extra 20GB tills du använt upp det helt enkelt. Precis som med all annan surf du får med ditt mobilabonnemang hos Vimla oavsett vilket mobilabonnemang du väljer. Vi försöker samla alla kontantkort och mobilabonnemang som har erbjudanden och rabattkoder du inte får missa och Vimla är ett av dom allra populäraste av dom alla hos våra besökare.

Vimla rabattkod [ratings]

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor och du är medveten att utlänkar är annonser. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng